tag:blogger.com,1999:blog-3113583057440748924.post3457094459396062731..comments2024-03-10T09:07:58.156+02:00Comments on Χειροποίητον: Σπαθόλαδο· πως το φτιάχνωOliviarthttp://www.blogger.com/profile/07941331905848225587noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3113583057440748924.post-17301496347660487922016-07-19T21:08:44.540+03:002016-07-19T21:08:44.540+03:00Γενικά γιατί η διαδικασία παρασκευής τέτοιων λαδιώ...Γενικά γιατί η διαδικασία παρασκευής τέτοιων λαδιών γίνεται στον ήλιο; Δεν αλλοιώνεται το λάδι από την υψηλή θερμοκρασία; ειδικά το καλοκαίρι η θερμοκρασία μέσα στο μπουκάλι θα ξεπερνάει τους 40oC. Τα λάδια ταγγίζουν, οπότε θεωρώ λάθος να τοποθετείται στον ήλιο αν θέλουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06464469169932124776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3113583057440748924.post-36191045691701640382015-12-03T00:59:05.964+02:002015-12-03T00:59:05.964+02:00Μπορούμε με τον ίδιο τρόπο να φτιάξουμε λάδι από δ...Μπορούμε με τον ίδιο τρόπο να φτιάξουμε λάδι από δενδρολίβανο;george parhttps://www.blogger.com/profile/08548626422736419186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3113583057440748924.post-41427603351736353582014-10-10T19:11:08.679+03:002014-10-10T19:11:08.679+03:00Στο σπαθόλαδο χρησιμοποιούμε σκουρόχρωμο βάζο κατά...Στο σπαθόλαδο χρησιμοποιούμε σκουρόχρωμο βάζο κατά την παρασκευή του, όταν το αφήνουμε στον ήλιο; Έχουμε επανειλημμένα φτιάξει τοποθετώντας το σε βάζα κανονικά και μας γίνεται μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω.GLhttps://www.blogger.com/profile/10336093956961018426noreply@blogger.com