Αποποίηση ευθύνης (Disclaimer)

Στο ιστολόγιο "Χειροποίητον" καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα και πληρότητα.
Ο συντάκτης - ιδιοκτήτης του ιστολογίου "Χειροποίητον" δε φέρει καμία ευθύνη και δε παρέχει καμία υπόσχεση ή εγγύηση ότι οι πληροφορίες σε αυτό το ιστολόγιο είναι σωστές, ενημερωμένες ή πλήρεις. Το ιστολόγιο "Χειροποίητον" ενδέχεται να περιέχει τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη.
Ο συντάκτης - ιδιοκτήτης του ιστολογίου "Χειροποίητον" δεν είναι υπεύθυνος, άμεσα ή εξ' αμελείας, για τυχόν απώλειες, τραυματισμούς ή βλάβες, έμμεσες ή άμεσες, σωματικές, ηθικές ή υλικές, που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση των πληροφοριών που παρουσιάζονται στο ιστολόγιο "Χειροποίητον".

Το ιστολόγιο "Χειροποίητον" δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Κανένα μέρος του περιεχομένου του ιστολογίου "Χειροποίητον" που παρέχεται στους χρήστες δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη εκ μέρους του συντάκτη - ιδιοκτήτη. Κατά συνέπεια εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών και κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειομένης οποιασδήποτε ευθύνης του συντάκτη - ιδιοκτήτη.
Η παραπάνω δήλωση αποποίησης ευθύνης ενδέχεται να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Η χρήση του ιστολογίου "Χειροποίητον" αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

0 comments:

Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται. Οι συνταγές και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog δεν υποκαθιστούν ιατρικές οδηγίες ή φαρμακευτική αγωγή. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν έχετε προβλήματα υγείας, πάσχετε από χρόνιες παθήσεις, είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Print Friendly and PDF