Όροι χρήσης (Terms of Use)

Η χρήση του ιστολογίου "Χειροποίητον" συνεπάγεται την άνευ όρων αποδοχή των παρακάτω συνθηκών που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του ιστολογίου. Το περιεχόμενο του ιστολογίου "Χειροποίητον" προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η χρήση αυτού του ιστολογίου γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη. Το ιστολόγιο "Χειροποίητον" είναι προσωπικό και οι απόψεις που παρουσιάζονται σε αυτό είναι επίσης προσωπικές. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση πρόθεση πρόκλησης, προσβολής ή δυσφήμισης οποιασδήποτε κοινωνικής, φυλετικής, θρησκευτικής, επαγγελματικής ή άλλης ομάδας.

Άδεια χρήσης
Το σύνολο του περιεχομένου του ιστολογίου "Χειροποίητον" διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του ιστολογίου "Χειροποίητον" χωρίς την προηγούμενη άδεια του συντάκτη - ιδιοκτήτη.
Απαγορεύεται ρητά η χρήση των άρθρων του ιστολογίου "Χειροποίητον" για τη διαφήμιση ή προώθηση οποιουδήποτε εμπορικού προϊόντος ή υπηρεσίας.
Επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση, αντιγραφή και εκτύπωση τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει με οποιοδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
Ο συντάκτης - ιδιοκτήτης του ιστολογίου "Χειροποίητον" δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν κακόβουλη αναδημοσίευση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου σε άλλους ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή γραπτώς και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η πράξη σε τρίτους.

Ιδιωτικότητα (Privacy)
Ο συντάκτης - ιδιοκτήτης του ιστολογίου "Χειροποίητον" δε συλλέγει ούτε διαμοιράζει τα προσωπικά στοιχεία των αναγνωστών του σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) με κανένα τρόπο.

Σχόλια αναγνωστών
Την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που δημοσιεύονται φέρουν οι συντάκτες τους. Ο συντάκτης - ιδιοκτήτης του ιστολογίου "Χειροποίητον" διατηρεί το δικαίωμα να αγνοήσει ή να διαγράψει τα σχόλια των αναγνωστών, κατά βούληση και χωρίς προειδοποίηση, όταν περιέλθουν στην αντίληψη του:
  1. Σχόλια που περιέχουν διαφήμιση προϊόντων ή περιεχόμενο spam
  2. Σχόλια σε επιθετικό τόνο, υβριστικά ή απαξιωτικού χαρακτήρα προς το συντάκτη - ιδιοκτήτη του ιστολογίου "Χειροποίητον" ή προς κάποιον άλλο αναγνώστη
  3. Σχόλια δυσνόητα ή γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες (greeklish)

1 σχόλιο:

  1. Δεν θυμαμαι απο ποτε συμβουλευομαι την σελιδα σου ,εχει τουλαχιστον 3 χρονια παντως ,εξαιρετικη η δουλεια που εχεις κανει στην σελιδα ,για μενα εισαι φαρος φωτεινος (χωρις παρεξηγηση ,το εννοω ομως )γιατι με καποιο τροπο επρεπε να γυρισουμε στα φυσικα προιοντα κι εσυ μας εχεις κανει την ζωη ευκολη με τις οδηγιες σου .

    Αποστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται. Οι συνταγές και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog δεν υποκαθιστούν ιατρικές οδηγίες ή φαρμακευτική αγωγή. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν έχετε προβλήματα υγείας, πάσχετε από χρόνιες παθήσεις, είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Print Friendly and PDF