Scrub σώματος με ζάχαρη

Δυό αλήθειες:
  1. Η ζάχαρη κάνει κακό στον οργανισμό.
  2. Η ζάχαρη κάνει καλό στο δέρμα.
Αντί να αγοράσετε ένα έτοιμο scrub από το εμπόριο, αντί αρκετών €, φτιάξτε το στο σπίτι ανέξοδα. Οι συνδυασμοί είναι ατέλειωτοι, τα υλικά υπάρχουν σε κάθε σπίτι, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Φυσική απολέπιση και ενυδάτωση σώματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σώμα, το πρόσωπο και τα πόδια, για μεταξένο αποτέλεσμα. Μια βασική συνταγή είναι η εξής:
  1. 2 μέρη ζάχαρης, προτιμήστε καστανή οργανική
  2. 1 μέρος ελαίου βάσης (αμυγδαλέλαιο, καρύδα, ελαιόλαδο ή άλλο)
  3. 2-3 κάψουλες βιταμίνη Ε
Αναμίξτε τα όλα μαζί, βάλτε τα σε ένα βαζάκι και κάντε απολέπιση, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν. Προσθέστε ότι άλλο υλικό επιθυμείτε, αιθέριο έλαιο, gel αλόης ή εκχύλισμα βοτάνων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος σας. Διατηρείται για δύο μήνες σε δροσερό περιβάλλον.

0 comments:

Σχόλια σε greeklish, με ενσωματωμένα links, με υβριστικό ή απαξιωτικό περιεχόμενο καθώς και σχόλια με διαφήμιση προϊόντων δε θα δημοσιεύονται. Οι συνταγές και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog δεν υποκαθιστούν ιατρικές οδηγίες ή φαρμακευτική αγωγή. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν έχετε προβλήματα υγείας, πάσχετε από χρόνιες παθήσεις, είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Print Friendly and PDF